Welkom bij Meester Kleermaker

Meester Kleermaker is in maart 2008 begonnen met het herstellen en repareren van allerlei soorten kleding. Met onze vakkennis is alles mogelijk op het gebied van kleding herstel. Uitgebreide service en klantvriendelijkheid staan bij Meester Kleermaker hoog in het vaandel.

Met onze fabrieks-machines kunnen wij moeilijke en dikke materialen bewerken, zelfs leder en suède.

Uw kleding een tweede kans

Of het nu gaat om het vervangen van een rits of het op maat aanpassen van kledingstukken, alles krijgt onze volledige aandacht. Daarom geven wij een 100% kwaliteit garantie op al onze werkzaamheden. Wij kunnen dit mede doen omdat wij met de beste kwaliteit producten werken.

Gun uw kleding een tweede kans en kom eerst bij ons.

Wilt u uw kleding laten reinigen? Ook die service bieden wij. Met onze stomerij service ziet uw kleding er snel weer representatief uit. Komt u gerust eens binnen lopen als u eerst meer informatie wilt.

Meester Kleermaker biedt u ook de Stomerij Service

Tevens willen wij u een aantal tips meegeven alvorens u uw kleding bij ons aanbiedt.

Laat na dragen de kleding goed luchten.

Gebruik een goede (brede) kleerhanger.

Haal zware spullen uit zakken.

Kijk voor eventueel wassen van kleding goed naar wasvoorschrift (zie wasetiketten hoofdpage) voor toe te passen reiniging.

Wacht niet te lang met reinigen van Uw kleding, hoe langer bevuiling aanwezig hoe groter de kans dat met reinigen de kleurstof valer wordt, en eventuele vlekken niet unnen worden verwijderd.

Vlekken NIET behandelen met water, alleen afdeppen met een tissue. Professionele ontvlekmiddelen zijn niet te vervangen door huis/tuin en keukenmiddeltjes. ( Ook de stomerij moet ineens het goede middel gebruiken)

Let bij aankoop van kleding, in bijzonder afgezet met leer, kunstleer, speciale knopen/accessoires, opdruk, emblemen etc.etc. of deze normaal chemisch (P) of nat gereinigd kan worden, behandeling met (F) is vrij kostbaar.

Voorkom ten alle tijden nat worden van colberts, bv in regen, dit kan “bobbels” veroorzaken.

Laat buitenzakken van colbert dichtgestikt, dit voorkomt “uitzakken” van de stof.

Bij reinigen van gordijnen metalen haken verwijderen voor reiniging.

Bij constatering van motgaatjes ALLE kleding laten reinigen, vooral wol. Tevens kast goed schoon-maken en anti-motmidel gebruiken (bv cederhout), na chemisch reinigen is kleding mot en bacterievrij.

Haal knoop uit stropdas bij langere tijd niet dragen.

Tevens willen wij u een aantal tips meegeven alvorens u uw kleding bij ons aanbiedt.